Skip links

Terug naar overzicht

VEKA softline 70 AD kozijn

online configureren online aanvragen online bestellen

Waarom de VEKA Softline 70 AD een goede keuze voor jouw woning is.

De Softline 70 AD heeft een elegante vorm met licht afgeronde kanten. Dit klassieke kozijn heeft een slanke uitstraling door de smalle breedte en de grijze afdichtingen. De perfecte optie voor het creëren van een moderne en strakke sfeer. Kunststof kozijnen rotten niet en gaan daarmee vele jaren mee. Bovendien zijn deze kozijnen gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Dit type kozijn is door de tijdloze uitstraling geschikt voor uiteenlopende bouwstijlen en een optie voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bij Kozijnenspecialist maken we jouw kozijnen precies op maat. Kies bijvoorbeeld uit tientallen kleuren.

Softline 70 AD kozijnen online bestellen.

Door het 5 kamerprofiel en de hoogwaardige afdichtingen ben je met de Softline 70 AD verzekerd van energiebesparing. Je verbetert de isolatie nog meer door te kiezen voor triple glas, wat goed te combineren is met dit type kozijn. Door energie te besparen verlaag je jouw energierekening en houd je rekening met het milieu. De Softline 70 profielen zijn ook nog eens nagenoeg volledig recyclebaar.

Samengevat staat dit type kozijn dus voor een klassiek en modern design met vele voordelen. Zo houden deze kozijnen vocht, tocht, kou en lawaai goed buiten zonder dat jij ze vaak hoeft te reinigen. En ze zijn ook nog eens supergoed voor je energierekening. Alle technische specificaties vind je onder aan de pagina.

Offerte aanvragen
Softline 70 AD

Vragen over Softline 70 AD kozijnen? Bel gerust met de specialisten van Kozijnenspecialist voor vrijblijvend advies!

06 3080 2760

Technische specificaties.

  • 5-kamerprofiel met 70 mm basisbouwdiepte
  • Isolatiewaarden tot max. Uw = 0,76 W/(m²K) bij toepassing van HR+++ beglazing met Ug = 0,4 W/(m²K)
  • Klassieke contouren met licht afgeronde randen, zeer slanke uitstraling door de smalle breedte en grijze afdichtingen
  • Bijzonder eenvoudig te reinigen door homogeen oppervlak en vlak afsluitende glaslatten
  • Optimale statische functie voor duurzaam gebruik en behoud van de waarde
  • Volledig compatibel met SWINGLINE en TOPLINE, de andere 70 mm-systemen van VEKA
  • Leverbaar in de uitvoeringen verzet en half verzet
  • Ook geschikt voor de productie van parallel lopende schuif-kiepdeuren

Geschikt voor

Kozijnen

Voordeuren

Tijdelijk montageservice in Utrecht en omgeving.

De specialisten van Kozijnenspecialist leveren en monteren jouw op maat gemaakte kozijnen. Nu tijdelijk beschikbaar in de omgeving Utrecht. We geven daarbij 2 jaar garantie, daar doen we niet moeilijk over.

Ontvang een vrijblijvende offerte en gratis advies.

Ook voor de Softline 70 AD kun je bij Kozijnenspecialist terecht. Wij maken en installeren jouw maatwerk kozijnen. Je stuurt ons je wensen en eisen over jouw gewenste kozijnen. Wij zetten die door naar onze leveranciers en monteren ze als ze klaar zijn bij jouw thuis. Zo heb je één aanspreekpunt maar wel alles geregeld. Daar staat Kozijnenspecialist voor.

We leveren 100% maatwerk

We maken op maat + installeren de kunststof kozijnen

Je hebt één aanspreekpunt: wij regelen alles

Dit is een voorbeeld recensie om de conversie bij het formulier te stimuleren. Hier kunnen we (uiteindelijk) automatisch ingeladen FB/Google reviews tonen.

Voornaam Achternaam
Klant

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Chat openen
Hallo 👋 Vragen over onze kozijnen of gewoon vrijblijvend even chatten met een van onze specialisten? Stuur ons gerust een bericht!