Skip links

Jouw ideale kozijnen samenstellen

Over Kozijnenspecialist.nl

Sinds 2021.

Bij Kozijnenspecialist kun je jouw ideale kozijnen samenstellen. Door onze jarenlange ervaring met dezelfde leveranciers ben je verzekerd van hoge kwaliteit kozijnen. Een van onze leveranciers (Veka) staat voor de beste (kunststof) kozijnenmerken: snelle reactie en vlug handelen, met mooie resultaten.

Onze focus ligt op kunststof kozijnen. Op de site vind je een paar voorbeelden van typen kozijnen. Je kunt bij ons je eigen kozijnen samenstellen, neem vooral contact op als jouw gewenste optie er niet bijstaat. We leveren maatwerk en maken de ideale kozijnen voor jouw woning.

Door Ronny Smit.

Vanuit het aannemersbedrijf Totaalbouw.nl merkte ik dat er veel vraag is naar kozijnen. Door daar apart mee aan de slag te gaan kan ik klanten sneller en gerichter helpen met hun wensen voor kozijnen. We leveren kozijnen door heel Nederland, maar voor nu zijn we vooral werkzaam in de regio Utrecht en omgeving.

Net als bij Totaalbouw werkt Kozijnenspecialist samen met zzp’ers die het vakkundige werk uitvoeren. Jij geeft jouw wensen door aan ons, wij zetten jouw aanvraag door naar leveranciers en daarna komen onze vakmensen de kozijnen bij jou installeren. Zo heb je maar één aanspreekpunt, Kozijnenspecialist, dat alles voor jou regelt.

Nog geen idee wat je nodig hebt?
Bel gerust met de specialisten van Kozijnenspecialist voor vrijblijvend advies!

06 3080 2760

Tijdelijk montageservice in Utrecht en omgeving.

Gelijk je kozijnen samenstellen en laten monteren door de specialisten van Kozijnenspecialist? We zijn beschikbaar in de omgeving Utrecht. Je krijgt 2 jaar garantie, daar doen we niet moeilijk over. We regelen elk gewenst kozijn, inclusief montage.

De nieuwe manier om kozijnen te bestellen.

Meten en kiezen

Bij Kozijnenspecialist kun je jouw kozijnen samenstellen. Je geeft door hoe jouw kozijnen eruit moeten zien qua onder andere de gewenste indeling, het type kozijn, de draairichting en de sparingmaat.

Je aanvraag doorzetten

Wanneer je al jouw wensen door hebt gegeven zetten we de aanvraag door naar onze leveranciers. Er wordt een offerte opgesteld die jij nog een keer goed kunt doornemen. Dan gaan onze leveranciers voor jou aan de slag: ze leveren 100% maatwerk.

Besteld + geleverd

Zodra de leverancier klaar is met de door jouw samengestelde kozijnen worden ze bij ons geleverd. Wij checken alles na. Dan is het tijd voor de laatste stap: het monteren.

De montage

Je krijgt bij ons het totaalpakket: de kozijnen op maat laten maken + de montage. Zo heb jij geen gedoe met het installeren en kun je gelijk genieten van je gloednieuwe kozijnen.

Ontvang vrijblijvend advies van de specialist.

Kozijnenspecialist regelt de gewenste (kunststof) kozijnen voor jouw woning. Stel via ons je kozijnen samen: wij geven jouw wensen en eisen door aan onze leveranciers. Daarna leveren we de kozijnen aan jou en installeren we ze ook. Dat betekent voor jou geen gedoe met de montage. Kozijnenspecialist levert het complete pakket: kozijnen samenstellen + monteren.

We leveren 100% maatwerk

We maken op maat + installeren de kozijnen

Je hebt één aanspreekpunt: wij regelen alles

Dit is een voorbeeld recensie om de conversie bij het formulier te stimuleren. Hier kunnen we (uiteindelijk) automatisch ingeladen FB/Google reviews tonen.

Voornaam Achternaam
Klant
  • Hidden
Chat openen
Hallo 👋 Vragen over onze kozijnen of gewoon vrijblijvend even chatten met een van onze specialisten? Stuur ons gerust een bericht!